SALE: tot 50% korting, shop nu!

Shop nu

- Laten we samenwerken! -

Dealer worden bij Rivièra Maison

Lees meer

Dealer bij Rivièra Maison

Rivièra Maison wordt gekenmerkt door een brede collectie meubels en luxe woonaccessoires die zelf ontworpen en ontwikkeld zijn. Het onderscheidende en herkenbare concept van Rivièra Maison geeft onze winkels een unieke uitstraling.

Om het succes van Rivièra Maison te vergroten, hebben wij drie concepten ontwikkeld waarin onze producten worden verkocht middels onze groothandel. Of je nu een Premium Dealer, Selected Dealer, of Accessory Dealer bent, deze concepten bieden unieke mogelijkheden om onze producten zowel nationaal als internationaal te verkopen.

Bekijk het overzicht van de dealers hier. 

Als geselecteerde groothandel klant werken wij samen aan het succesvolle concept en internationale marktpositie van Rivièra Maison. Wij hechten veel waarde aan de keuze van nieuwe locaties en netwerken, waardoor wij de kwaliteit van ons merk altijd kunnen waarborgen. Deze aanpak heeft niet alleen geleid tot een solide positie op de Nederlandse markt, maar heeft ook internationaal succes opgeleverd. 

Heb je interesse om dealer van Rivièra Maison te worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen. 

 

Accessoire Brand Boek

Meubel Brand Book

Collectie Brand Boek

Merk brochure


Wil je alles downloaden? Klik hier

Heb je interesse in onze groothandel? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever rechtstreeks contact opnemen met onze Sales Department? Onze accountmanagers staan je graag te woord.